2017/11/03

THRIFT HAUL!! skoja

halloj! jaha det här var ju inte igår?? second hand-tjejen har iallafall varit i farten igen.

Åkte på en liten second hand trip förra helgen och tänkte visa vad jag hittade. Blev mest inredningsgrejer den här gången, är typ det enda som snurrar i mitt huvud just nu! Vill så himla gärna flytta NU, vill bo större, ha ett riktigt sovrum och framför allt plats för mitt skrivbord så jag kan göra det till typ ett vanity alltså sminkbord?? DRÖMMEN. Aja, vi får se när de drömmarna blir verklighet, här kommer grejerna med pris etc. 
1. Träbricka med olika sektioner som jag tänkt ha i min smyckeslåda för att sortera upp allt bling, visst är den fin?? 10 kr.

2. Liten skål i koppar att ha på nattduksbordet för allt random bös. 10 kr.

3. Träbricka/skål i teak (eller??) som står på byrån i hallen där vi lägger nycklar etc. 5 kr.

4. Plåtaskar. Och vad fan ska man ha dem till säger du, JO det är så att jag börjat att "depotta" mitt smink och behöver paletter att lägga det i, så de här blev perfekt!! tänkte att jag kanske skulle göra ett inlägg med mina nya paletter och depottat smink, stay tuuuned! 10 kr styck.

5. Vet ej vad detta är riktigt, men typ ett litet fodral som från början är tänkt för att man ska ha fotonegativ i tror jag? tänkte iallafall ha den som ett litet "first aid kit" i väskan med typ ipren, plåster etc i. Tyckte färgen och det guldiga typsnittet var så fint!! (lägger in en närbild down belooow) 10 kr.

6. Emaljbricka från kockum. Står just nu vid diskhon med diskmedel osv i. 60 kr.

7. Skärmatta. Har tänkt att jag ska börja pyssla lite mer hemma, vet ej med vad men det visar sig! 30 kr tror jag den kostade.
8. Bara ett glas som jag just nu använder tillsammans med nr 9 som ljuslykta. Tänker i framtiden att jag ska ha den på mitt "vanity" (lol) och ha sminkborstar i. Älskar färgen, typ bärnstensfärgad?? so my thang!!! 10 kr

9. lite oklart vad detta är, men använder den som sagt som ljuslykta för tillfället. Älskar formen och att den är i mässing. 10 kr (tror jag)

10. Haha, också lite oklart köp men det är en liten fågelbur. Var osäker på om den kändes lite shabby chic men gillade den ändå, så struntade i min ängslighet och slog till! Frågan är vad man ska ha i den dock, en prydnad eller en liten fågel kanske?? det får framtiden utvisa. 25 kr tror jag den kostade.

11. Jaha och vad fan är detta?? Vet ej men gillade ändå!! tänker att man kan ha lite sticklingar i vaserna kanske?? ska sluta tjata om mitt sminkbord, men NÄR jag har ett vill jag typ ha mina mindre sminkborstar i den, nice va?? 20 eller 30 kr minns ej!!

12. Asså blev sååå kär i den här lilla asken, kolla bara på detaljerna!! perfekt röd färg, ett litet spänne och med ett litet fack inuti (se bild nedan). Har den för mina "everyday" smycken (som jag ALDRIG använder men tänker att jag ska bli lite mer sugen på att göra det nu). 
30 kr

13. Har varit på jakt efter de perfekta ölglasen så länge nu och äntligen hittade jag ett! så synd att det inte fanns fler, så får fortsätta leta efter liknande, men detta fyllde alla kriterier jag har iallafall: det ska vara tunt glas, ganska litet, exakt den formen (vet inte vad det heter, pokalform??) och lite svagt infärgad i en fin färg, även här typ bärnsten. aaah måste hitta fler! 10 kr.


så här ser alltså smyckesskrinet ut inuti, så litet och gulligt!! Syns inte så tydligt men hittade också en ring med en vit sten, so cute?? :))) är på jakt efter fler ringar, äskar såna med vintage feeling som har såna mineralstenar eller vad det heter. 20 kr.

det var det för denna gång, tack och hej!! /L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar